Ako si vybrať LED sklenené tienidlo

Existuje mnoho druhov lámp a lampášov.Energeticky úspornejšie svietidlá a svietidlá sú led svietidlá a svietidlá, ktoré používame viac.Existuje mnoho druhov LED svietidiel, bežné sú led stropné svietidlá, led stolové svietidlá, led reflektory atď. rôzne druhy LED svietidiel majú rôzne dekoratívne efekty, rozsah použitia atď. LED tienidlo je jedným z doplnkov LED svietidla .Hrá veľmi dôležitú úlohu.Svetlo LED lampy môže byť koncentrovanejšie a LED lampa menej oslňujúca.Je to dôležitý doplnok.Existuje veľa materiálov pre tienidlá LED.Dnes sa pozrime na spôsoby nákupu LED sklenených tienidiel.

Ako si vybrať LED sklenené tienidlo (3)

LED tienidlo je druh LED príslušenstva, ktoré má lepšie zhromaždiť svetlo, urobiť svetlo koncentrovanejším a mäkším a vyhnúť sa priamemu oslneniu LED svetla.Hlavnou funkciou opálového tienidla je urobiť svetlo mäkšie a jednotnejšie v priestore bez oslnenia.Chráňte oči a urobte lampy vhodnejšie pre ich funkcie.A jeho svetelná priepustnosť musí byť v určitom rozsahu, aby sa príliš neplytvalo svetlom v kryte, ale aby sa tiež umožnilo rozptýlenie svetla do každého priestoru cez fóliu tak, aby nebolo vidieť ani vnútorné svetelné guľôčky, ale ani svetlo môže byť v najväčšej miere rozptýlené.

Ako si vybrať LED sklenené tienidlo (5)
Ako si vybrať LED sklenené tienidlo (1)

Kvalifikované LED sklenené tienidlo má vysokú priepustnosť svetla, vysokú difúziu, žiadne oslnenie, žiadny svetelný tieň;Priepustnosť svetla dosahuje 94%;Vysoká retardácia horenia;Vysoká rázová húževnatosť;Vhodné pre LED žiarovky;Realizujte premenu z bodového zdroja svetla na sférické svetlo.

Výmena LED skleneného tienidla je pomerne rýchla a väčšina svietidiel je starostlivo navrhnutá dizajnérmi.Pri svietidlách nie je potrebné vymieňať celé svietidlo, stačí vymeniť vonkajšie led sklenené tienidlo.Preto je dobrou voľbou vymeniť LED sklenené tienidlo, ak chcete zmeniť prostredie.

Ako si vybrať LED sklenené tienidlo (4)
Ako si vybrať LED sklenené tienidlo (2)

Pokiaľ venujete trochu pozornosti farbe, biele sklenené tienidlo LED má dobrú priepustnosť svetla, ktorú možno zladiť s krištáľovou základňou a vytvoriť tak krištáľovo čistý efekt;Čierna a farebná sú relatívne slabá na prienik svetla.Môžu vyžarovať svetlo smerom nadol, aby bolo miestne svetlo silnejšie, čo sa dá zladiť s bronzovou základňou.

Sklenené tienidlo LED vyberte podľa tvaru objímky.Ak je objímka žiarovky zakrivená, sklenené tienidlo LED by si malo zvoliť štýl s určitými krivkami.Ak je objímka lampy plochá a rovná, vyberte obyčajné tienidlo z ledového skla.Ak sa vám objímka zdá ťažký, môžete si vybrať kónické tienidlo z ledového skla, aby ste znížili pocit ťažkosti.

Po dlhšom používaní je sklenené tienidlo LED nielen pokryté prachom, ale aj dlhodobo vystavené svetlu, čo spôsobuje opadávanie farby.Tieto malé metódy môžeme použiť na čistenie skleneného tienidla LED v detailoch, aby sme predĺžili životnosť skleneného tienidla LED.


Čas odoslania: 12. júla 2022